Tentenverhuur

Weernink Tentverhuur stopt niet alleen bij tentenverhuur, maar is in de mogelijkheid om van ieder evenement een fantastische gebeurtenis te maken. Vooraf wordt u op de hoogte gebracht van de mogelijkheden die wij bieden omtrent de opbouw en de inrichting van de tent. Weernink Tentverhuur heeft jarenlange ervaring op het gebied van op- en afbouw van evenementen. Jaarlijks bouwen bij onze tenten op tijdens verschillende evenementen in onze regio. Een aantal voorbeelden vindt u hieronder in onze tentverhuur galerij.

Evenementen tentenverhuur

Wij bieden een breed assortiment aan verschillende soorten tenten die uitermate geschikt zijn voor tentenverhuur. Iedere locatie wordt hierdoor omgetoverd tot een representatieve feestlocatie. Weernink Tentenverhuur biedt u de mogelijkheid om luxere partytenten te huren vanaf 25 personen tot grotere feesttenten voor grotere evenementen zoals zomerfeesten in de regio, die ruimte bieden voor 2000 feestgangers. Haast iedere tentopstelling is mogelijk, waardoor wij aan vele wensen kunnen voldoen. Daarnaast zijn wij flexibel in de omgang en denken wij graag met u mee voor een passende oplossing bij ons tentverhuur.

Soorten tenten voor tentenverhuur

Onze pagodetenten geven ieder evenement een geweldige uitstraling en zijn voorzien van een sterk aluminium constructie. Weernink Tentverhuur heeft de mogelijkheid om meerdere pagodetenten aan elkaar te koppelen of de aluminium frametent uit te breiden met pagodetenten voor tentverhuur. Deze tenten zijn voor verschillende gelegenheden inzetbaar zoals: beurzen, verkooptent voor evenementen en eventueel als partytent voor feesten van 25 tot 100 personen.

De pagodetent is met zijn perfecte aluminium constructie voor vele doeleinden te gebruiken. Dankzij de doorkoppel mogelijkheden aan bijvoorbeeld meerdere pagodetenten of aan onze 10 meter brede alu tent en de prachtige uitstraling van de pagode is deze voor meerdere doelen inzetbaar. Hieronder ziet u enkele foto’s van recent geplaatste pagodetenten:

Pagodetent Tentenverhuur:

Aluminium frametenten zijn zeer geschikt voor grotere evenementen en zijn eventueel verkrijgbaar met harde wanden, die beter bestand zijn tegen wind en regen. Deze frametenten zijn tien meter breed en kan steeds met vijf meter verlengd worden, bijvoorbeeld: 10 bij 10 meter, 10 bij 15 meter, 10 bij 20 meter etc. afhankelijk van wat uw wensen zijn voor de feestaccommodatie. Weernink Tentenverhuur biedt u de mogelijkheid om tevens de breedte van de tenten te vergroten door pagodetenten aan iedere gewenste zijde te plaatsen, indien u dit natuurlijk wenst. Deze pagodetenten worden waterdicht en winddicht aan de grote aluminium frametent geschakeld met behulp van een goot van wit PVC doek. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van onze aluminium frametenten:

Meer weten over Weernink Tentenverhuur?

Wilt u meer informatie over tentverhuur of over de mogelijkheden voor uw evenement, bruiloft of feest? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Benieuwd naar onze gerealiseerde projecten? Kijk dan eens hier.

[maxbutton id=”1″]