Feesttent huren

Organiseert u binnenkort een feest of evenement en wilt u een feesttent huren? Weernink Tenten verzorgt dit graag voor u en neemt deze zorg voor u uit handen. Het is immers belangrijk dat de feestlocatie optimaal en tot in de puntjes verzorgd is. Bij een feesttent huren kunt u denken aan een pagodetent met een aluminium constructie of een partytent met een zadeldak. Beide type tenten zijn voorzien van een sterke aluminium constructie waardoor deze bij weer en wind blijven staan. Bij feesttent huren zijn de tenten inzetbaar voor evenementen of feesten voor 25 tot 100 personen. Daarnaast biedt Weernink Tentenverhuur een uitkomst bij uw bruiloft of trouwerij dankzij kwalitatief goede en sterke tenten. Ook wanneer het hard waait, weet u zeker dat de tenten van Weernink Tentenverhuur blijven staan.

Bovenstaande feesttenten zijn de laatste tijd geplaatst in de regio Twente. Bij het huren van een feesttent kunt u denken aan het laten plaatsen en afbreken van een tent alleen, maar bij Weernink Tentenverhuur bent u voor een complete tentinrichting ook aan het juiste adres. Feesttent huren voor een onvergetelijk evenement? Bij ons kunt u terecht voor het huren van kwalitatief goede feesttenten.

Feesttent huren?

Wanneer u een feesttent huurt bij Weernink Tentenverhuur geniet u van de vele voordelen zoals inrichting, vloeren en verwarming en wordt uw feesttent vakkundig op- en afgebouwd. Onze feesttenten geven uw locatie een verzorgde uitstraling en bieden u de mogelijkheid om door te gaan met feesten bij slechte weersomstandigheden. Wanneer het koud is kunt u zelfs gebruik maken van onze evenementenverwarming. Dit zijn indirect gestookte heaters die bij feesttent verhuur iedere tent van 100 tot 800 vierkante meter verwarmd. Bij feesttent huren wordt de door u gehuurde tent voor u opgebouwd. Na het evenement of feest wordt de pagodetent of partytent voor u opgeruimd. Daarnaast is het mogelijk om andere attributen bij ons te huren zoals de stroomvoorziening, aggregaten en de complete tentinrichting.

Feesttent huren bij Weernink

Wilt u graag een feesttent huren en wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Ons team staat voor u klaar om al uw vragen over feesttent verhuur te beantwoorden. Daarnaast kunnen wij u te woord staan over de inrichting van uw feesttent. Op deze manier wordt uw evenement of feest prima verzorgd! Voor meer informatie over feesttent huren kunt u ons telefonisch bereiken op 053-5741728 of vul ons contactformulier in.

[maxbutton id=”1″]