Partytent huren

Partytent huren voor uw gelegenheid? Weernink Tentenverhuur heeft een ruim assortiment tenten en andere feestbenodigdheden. Naast de pagodetenten zijn er bij ons uiteraard nog andere modellen te huur in variërende maten en soorten, waardoor ze geschikt zijn voor uiteenlopende doelen. Omdat de aanschaf van een kwalitatieve partytent vaak redelijk hoog uit kan vallen is het voordeliger en praktischer om een partytent te huren. De partytenten van Weernink worden namelijk standaard geleverd met alle benodigde attributen. Ze zijn opgebouwd uit een stevige aluminium constructie en een daarbij passend zadeldak en zijn verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen, 5 bij 5 meter en 5 bij 7,5 meter. Mocht u een partytent huren bij Weernink Tenten, dan wordt deze bij u opgezet en na het evenement voor u afgebroken. Zo heeft u er zelf geen werk mee en bent u gemakkelijk voorzien van een feestlocatie.

Partytent huren

Door deze gangbare en handzame formaten zijn ze inzetbaar voor allerlei evenementen en feesten. Bijvoorbeeld als partytent voor feesten vanaf 25 tot 100 personen, een verkooptent of stand voor een beurs of evenement, rokerstent of overkapping bij een feest dat zich buiten afspeelt, afdak of loopruimte tussen een gebouw en een andere tent. Of als opslagruimte of werkruimte voor de catering tijdens een evenement of bedrijfsfeest. Zijn de afmetingen van onze partytenten niet groot genoeg, dan raden wij u aan om eens naar onze pagodetenten of aluminium frametenten te kijken. Deze zijn verkrijgbaar vanaf 25 personen tot wel 3000 personen, afhankelijk van wat uw wensen zijn en wat voor soort evenement u organiseert. Regelmatig vindt u onze tenten op evenementen in regio Twente en in Berkelland. Bij het huren van een partytent kunt u bij ons terecht voor de inrichting. Wilt u een partytent huren inclusief verwarming zoals een terrasverwarmer? Dat is allemaal mogelijk bij Weernink Tentenverhuur.

Meer weten over partytent huren?

Bij partytent huren zijn de mogelijkheden eindeloos. Onze partytenten maken uw feest hoe dan ook tot een gegarandeerd succes. Indien u van te voren niet precies weet welke tent het beste bij uw situatie past dan geven wij u natuurlijk graag een vrijblijvend advies op maat omtrent het huren van een partytent. Wilt u daarnaast advies over de inrichting voor uw partytent, dan kunnen wij u vast van dienst zijn. Neem contact met ons op voor het prijzenoverzicht van partytent huren bij Weernink Tentenverhuur.

[maxbutton id=”1″]