Partytent huren Hengelo

Partytent huren Hengelo

Wilt u een partytent huren in Hengelo of omgeving? Onze partytenten zijn geschikt voor iedere gelegenheid zoals een verjaardagsfeest in uw achtertuin, voor een extra opvallende beursstand of werkruimte voor de catering. Bij het huren van een partytent in Hengelo voorkomt u dat u een eenmalige grotere investering moet doen en bent u juist een relatief laag bedrag kwijt. Onze partytenten zijn te huren in twee verschillende afmetingen, namelijk 5 meter bij 5 meter en 5 meter bij 7.5 meter.

Partytent huren in Hengelo

Onze partytenten zijn volledig opgebouwd uit een zeer stevige aluminium constructie en zijn hierdoor weerbestendig. Wanneer het regent of hard begint te waaien voorkomt een goede constructie van een partytent dat uw feest of evenement in de soep loopt. Tevens is het belangrijk dat een partytent op de juiste manier wordt opgezet en daarom doet Weernink Tentenverhuur dit graag voor u. Onze partytenten worden standaard geleverd met verschillende attributen om u een compleet pakket aan te bieden. Zo hoeft u zich minder zorgen te maken over een goed verloop van uw feest, evenement of beurs. Daarnaast zijn onze partytenten geschikt als rokerstent of overkapping om uw gasten een onvergetelijke ervaring te geven.

Meer informatie over partytent huren in Hengelo?

Denkt u erover om een partytent te huren in Hengelo of omgeving? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en vraag naar de mogelijkheden.

[maxbutton id=”1″]