Pagodetent huren

Wilt u graag een pagodetent huren? Bij het huren van een pagodetent wilt u er zeker van zijn dat de tent blijft staan bij slechte weersomstandigheden en een krachtige wind. Dankzij onze stevige aluminium constructie en zadeldak is de tent weerbestendig en loopt het water af. Zo voorkomen wij dat het water op het dak blijft staan en scheuren veroorzaakt in het tentendoek. Onze pagodetenten zijn te huren in twee verschillende formaten, 5 bij 5 meter en 5 bij 7.5 meter. Door deze gangbare en handzame formaten zij deze inzetbaar voor allerlei evenementen, feesten en partijen. Op deze manier draagt u bij aan een onvergetelijke ervaring voor uw gasten.

Voorbeelden pagodetent huren:

De afgelopen tijd hebben wij een aantal prachtige feestlocaties mogen inrichten met onze pagodetenten. Wilt u ook zo’n pagodetent huren voor uw feest of evenement? Hieronder een aantal voorbeelden van onze tenten:

Pagodetent huren voor feesten en evenementen

Zo kunt u een pagodetent huren voor feesten van 25 tot 100 personen, als verkooptent of stand voor een beurs of evenement, rokerstent of afdak en loopruimte tussen een gebouw en een andere tent. Er zijn een tal van mogelijkheden, pagodetenten maken uw feest of evenement tot een gegarandeerd succes. Indien u van te voren niet precies weet welke pagodetent het beste past bij uw situatie, dan geven wij natuurlijk graag een vrijblijvend advies over pagodetent huren. Daarnaast heeft Weernink Tenten zich gespecialiseerd in verwarming en inrichting van een pagodetent of feesttent.

Meer informatie over pagodetent huren?

Pagodetent hurenWilt u meer informatie over het huren van een pagodetent? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk om de inrichting van uw partytent of pagodetent aan ons over te laten. Wij beschikken over een groot aantal attributen die uw evenement, bruiloft of feest helemaal afmaken. Zo kunt u naast pagodetent huren ook gebruik maken van onze andere diensten zoals het huren van een toiletwagen, aggregaat, het laten plaatsen van tijdelijke stroomvoorziening of andere gemakken. Bij Weernink Tentenverhuur bent u van alle gemakken voorzien. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 [maxbutton id=”1″]